Πουλώντας ίσως Ξεμπλοκάρεις


ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ

Αν πραγματικά ψάχνεις
να πουλήσεις γρήγορα...


Πολλές φορές αφήνοντας κάτι για αργότερα, μπορεί να την πατήσετε. Γιατί τις περισσότερες φορές, χάνει την αξία του...

Σήμερα σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία, να προωθήσουμε για σένα το ακίνητο που θέλεις να πουλήσεις, στις ανάλογες χώρες στόχους, που πιθανόν να το βρουν ενδιαφέρον. Μην ξεχνάς ότι την ηλεκτρονική μπροσούρα που θα φτιάξουμε για το ακίνητο σου, θα την προωθήσουμε και θα την δουν 1.800.000 μεσίτες, μεσιτικά γραφεία, σύμβουλοι επενδύσεων, επενδυτικά funds, κατασκευαστικές εταιρείες και διάφοροι άλλοι επαγγελματίες...

Να θυμάσαι, δεν περιμένουμε πότε θα ψάξουν να βρουν το ακίνητο σου οι τυχών ενδιαφερόμενοι, αλλά τους το στέλνουμε εμείς, για να τους κινήσουμε το ενδιαφέρον άμεσα.


ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ?

Μόνο να κερδίσετε έχετε, πιθανότατα μια πώληση...


Το έχετε αναθέσει σε διάφορους μεσίτες ???
Το έχετε καταχωρήσει σε διάφορες ιστοσελίδες αγγελιών ???
Το έχετε δημοσιεύσει σε εφημερίδες με αγγελίες ???

Κανένα πρόβλημα… Καλά το κάνατε…

Απλά, ελάτε σήμερα να προσθέσουμε ένα νέο τρόπο προώθησης του ακινήτου σας, που πιθανά να σας φέρει, τα αποτελέσματα που δεν σας έχουν φέρει όλες οι υπόλοιπες κινήσεις, μέχρι σήμερα…

Τι λέτε ??? Θα το δοκιμάσετε ??? Η θα χάσετε κι άλλο χρόνο τσάμπα ???


Ξεκινήστε σήμερα, μην χάνετε άλλο χρόνο… γιατί είναι χρήμα...


Προωθούμε τα ακίνητα που μας αναθέτουν οι ενδιαφερόμενοι, σε αγορές όλου του κόσμου, ανάλογα με το τι ζητάνε συνήθως οι επενδυτές σε κάθε χώρα.

Η προώθηση γίνεται σωστά κι επαγγελματικά, ενημερώνοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες ανθρώπους και γραφεία που ασχολούνται με τις μεσιτείες, τις επενδύσεις κλπ.